Bestellijst

Geen bestellingen

cursusaanbod 2021-2022

donderdag, 23 september, 2021

 

Het is weer gelukt, samen met de programma-adviescommissies is er een mooi programma samengesteld. Wij hopen u allen weer te ontmoeten. Boeiende cursussen zijn gelukkig weer mogelijk.
 

Het cursusaanbod ten opzichte van vorig jaar is grotendeels gelijk gebleven, omdat veel cursussen toen vanwege corona niet door konden gaan. Een overzicht van alle cursussen vind u op deze site en ook in de cursusgids 2021-2022. Deze gids is te downloaden via de website en wordt gezien de kosten niet meer toegestuurd. Gedrukte gidsen en ook flyers zijn te vinden bij bibliotheken, wijkcentra, boekhandels, gemeentelijke informatiepunten zoals een dorpshuis, etc. met dank aan de leden van de Programma Adviescommissie die helpen bij de verspreiding.

Het cursusaanbod is aangevuld met nieuwe cursussen, zoals Wijzer over waterschapswerk, Atmosfeer, Weer en Klimaat en twee cursussen in Zwolle over drie opera’s van Mozart en de liederencyclus van Franz Schubert met dr. Marcel Zwitser als docent. In totaal kan op meer  dan 40 cursussen worden ingeschreven.

Mocht u problemen ondervinden met de inschrijving voor cursussen dan kunt u contact opnemen met Geja Gerritsen via adm@u3l.nl.

De cursusinformatie van U3L is ook te vinden op de websites van de bibliotheek in Hengelo en Enschede en bij Samen Zwolle. We hopen op deze manier meer mensen te bereiken en te informeren over het cursusaanbod van Leven Lang Leren U3L.   

Voor de locaties wordt gebruik gemaakt van één tot twee locaties per stad. In Hengelo zijn dat het Museum Hengelo, Beekstraat 51 en Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34. In Enschede vinden de cursussen plaats in de Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15 en op locatie wat betreft Wijzer over waterschapswerk. In Zwolle vinden de cursussen plaats in de Jeruzalemkerk, Assendorperdijk 134 en in de Groote Sociëteit, Koestraat 8.  

We volgen de overheidsmaatregelen om coronabesmetting te voorkomen. De groepsgrootte is afgestemd op de zaalruimte. Doorgaans zullen 8 tot 10 cursisten deelnemen Om optimale veiligheid te bieden aan deelnemers en docenten is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Dat het fijn is dat we elkaar weer meer kunnen ontmoeten en gezamenlijk weer naar cursussen kunnen gaan komt tot uiting in de column van Andries Oosterkamp.