Bestellijst

Geen bestellingen

Inschrijven

U kunt zich op deze website aanmelden voor een cursus. Daarvoor gaat u naar de beschrijving van de betreffende cursus. Onderaan de cursusbeschrijving vindt u een blauwe balk met de tekst "Inschrijving geopend". Als u hier op klikt ziet u rechtsboven de bestellijst. Na klikken op "aanmelden" kunt u uw gegevens invullen en de aanmelding afronden.  U betaalt d.m.v. een machtiging voor automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven op de aanvangsdatum van de cursus.

Kunt of wilt u zich niet aanmelden via deze website dan kunt u zich aanmelden per e-mail of brief, hiervoor rekenen we € 15,00 extra aan administratiekosten.

E-mail: stuur een e-mail met daarin uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, de cursustitel(s), de cursuscode(s), uw bankrekeningnummer en een akkoordvermelding voor automatische incasso van het collegegeld plus 15 euro extra administratiekosten aan adm@U3L.nl.

Brief: stuur een brief met daarin uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, de cursustitel(s), de cursuscode(s), uw bankrekeningnummer en een accoordvermelding voor automatische incasso van het collegegeld plus 15 euro extra administratiekosten naar het adres: van Pallandtmarke 101, 8016 CV Zwolle, t.n.v. Admininstratie U3L.