In deze cursus van historicus en -zoals ze zelf zegt- “gepatenteerd lekkerbek” Barbara Sonneveldt maakt u een culinaire reis door de geschiedenis.
Geschiedenis

Een culinaire tijdreis. Van de oertijd tot nu
Cursusnummer:
EN23-08
Lees meer
- 4 lessen van 2 uur
Toon details
- 1: donderdag 2 nov 2023 - 13:30 – Bibliotheek Enschede
- 2: donderdag 9 nov 2023 - 13:30 – Bibliotheek Enschede
- 3: donderdag 16 nov 2023 - 13:30 – Bibliotheek Enschede
- 4: donderdag 23 nov 2023 - 13:30 – Bibliotheek Enschede
- € 118,00
- drs. Barbera Sonneveldt
- Boeken gebruikt: 1
Toon boek-info
- Culinaire Tijdreis
- Bibliotheek Enschede
Toon adres-info
- Bibliotheek Enschede
Pijpenstraat 15
7511 GM ENSCHEDE
Nederland

Wat is Europa?
Cursusnummer:
EN24-03
Thomas von der Dunk geeft voor U3L een studiedag over een zeer actueel onderwerp, namelijk Europa. En… waar houdt Europa op?
- 1 lezing van 5 uur
Toon details
- 1: dinsdag 12 mrt 2024 - 10:30 – Bibliotheek Enschede
- € 59,00
- Thomas Von der Dunk
- Bibliotheek Enschede
Toon adres-info
- Bibliotheek Enschede
Pijpenstraat 15
7511 GM ENSCHEDE
Nederland
- Wat is Europa, 1
Aanbevolen boek Agterhuis € 30,00 (niet noodzakelijk)
Lunch op eigen gelegenheid.
Aanbevolen boek:
- Wina Born, Eten door de eeuwen
- Jacques Meerman, Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken